Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идната седмица са празници и залата не работи !
    За по-следващата ще пиша къде ще сме !
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• ок - все пак си мисля, че на повечето е по-удобна раковски. аз след празниците съм на линия, където и да сме.
      Alfa Romeo Corsswagon
      Aprilia Tuono RSV

Comment

• Баскетбол в неделя

Какво става момчета? Има ли някакво развитие със залата или сезона ще приключва
        Пишете ако има някакво развитие.
        Аз мога да дойда неделя по късничко.

Comment

• Неделя, 21:00 часа, зала Раковски.
          По-рано, ще съм на еко-то да пия кафе ... който иска, да заповяда
          Пък ... дано сме повече тоз път ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• и не се бутайте на входа на залата - ще има игра за всички
            Alfa Romeo Corsswagon
            Aprilia Tuono RSV

Comment

• Мерси за инфото. Ще бъда там.

Comment

• Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщение
                и не се бутайте на входа на залата - ще има игра за всички
                xaxaxa..............м/у снощи сънувах тая тема и че има нови мнения в нея и точно влизам дали съня ми се е сбъднал, ама не помня дали бяха точно такива мненията.както и да е.важното е че пак ще има игра.....било и то 2 на 2.
                Last edited by sen7; d.m.y г., 18:34.
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

• може и аз да дойда да видя дали крака ми ще издържи.
                  къде се играе сега момчета?
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Неделя, 21:00 часа, зала Раковски.
                    По-рано, ще съм на еко-то да пия кафе ... който иска, да заповяда
                    Пък ... дано сме повече тоз път ...

Comment

• Да ъпна темата преди утре ... белкем види някой неразбрал ...

Comment

• Бая пот хвърлихме днес ... или поне аз
                        П.С. : Евгени, сега мина 18ти кръг, има още 12
                        Last edited by Ichkin; d.m.y г., 01:53.

Comment

• да има, той верно го е заебал цял мач и сега няма да играе цял месец...........иначе има ли други живи след снощи.толкова прекъсвания заради контузии до сега не е имало.а ти точно вчера си мислех, че ме пази мене , а аз се сцепих да тичам, ако не друго, тоя път.Тия цигари трябва да ги изкарваш малко по малко....
                          Last edited by sen7; d.m.y г., 21:00.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                            да има, той верно го е заебал цял мач и сега няма да играе цял месец...........иначе има ли други живи след снощи.толкова прекъсвания заради контузии до сега не е имало.а ти точно вчера си мислех, че ме пази мене , а аз се сцепих да тичам, ако не друго, тоя път.Тия цигари трябва да ги изкарваш малко по малко....
                            Първите 3 части, си те пазех стабилно, ама четвъртата бяхме напред с резултата и ... пауъра ми свърши ...
                            Та ... издънките на Радуканов тепърва започват ... ще видиш

Comment

• Сутринта платих до края на месеца - така, че - неделя, 21 : 00 часа

Comment

• батенце, трее да те черпим нещо - стабиляга си
                                Last edited by bushiDO; d.m.y г., 18:32.
                                Alfa Romeo Corsswagon
                                Aprilia Tuono RSV

Comment

Working...
                                X